Snorfiets & Escape Room

vanaf 4 personen

Periode: Maart t/m November

10:10-10:40

Ontvangst met koffie, thee en gebak bij De Heere van Meijel


10:40 tot 12:30 uur
Na ontvangst met koffie en gebak maken we ons op voor een snorfietstocht door het peelgebied. Gedurende 2 uur snort u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een gezellige activiteit voor iedereen.

 
Verlenging snorfiets tocht in de ochtend met 1 uur: Meerprijs 4 euro p.p.


12:30-14:00 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel


14:00 tot ±16:00 uur
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Groepsuitje Limburg in Ospel dat 10 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een uitdagende activiteit, namelijk een escaperoom! Durven jullie de uitdaging aan? Je hebt 60 minuten en ontsnappen is de uitdaging bij Escape Room Limburg! Kies zelf je thema, verplaats je in de rol van een detective, laat je onderdompelen in de mythes van het oude Egypte, beleef een Night at the Museum, ontdek het Wilde Westen of breng een uniek bezoekje aan de chocoladefabriek!

*Een gezelschap met kinderen? Geen probleem, wij kunnen de kamers aanpassen zodat ze zowel voor de ouders als voor de kinderen een leuke uitdaging zijn.

*minimaal vanaf 4 personen

*tijdig reserveren i.v.m. beschikbaarheid


Maatwerk voor groepen groter dan 24 personen mogelijk.


Prijs inclusief koffie & gebak, benzine en verzekering: € 47,50 p.p. (incl btw)


  • Bestuurder minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs of een brommer certificaat. Dit ivm de verzekering, deze zal niet betalen als er iets gebeurd, mocht u geen geldig document hebben.
  • 1 persoon per snorfiets
  • Escape room minimaal vanaf 4 personen
  • Borg a 50,- per snorfiets met een maximum van 250,- per boeking.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten