Snorfiets & Wie is de Saboteur

vanaf 15 personen

Periode: Maart t/m November

10:30-10:40
Ontvangst De Heere van Meijel.

Ontvangst optioneel uit te breiden met koffie, thee en Limburgse appelvlaai (€5,50 p.p.)


10:40 tot 12:30 uur
Na ontvangst maken we ons op voor een snorfietstocht door het peelgebied. Gedurende 2 uur snort u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een gezellige activiteit voor iedereen.

 
Verlenging snorfiets tocht in de ochtend met 1 uur: Meerprijs 4 euro p.p.


12:30-14:00 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel


14:00 tot ±17:00 uur
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Groepsuitje Limburg in Ospel dat 10 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een uitdagende activiteit, namelijk Wie is de Saboteur!

Is je collega of je tante ineens zo onhandig of lijkt dat maar zo? Tijdens Wie Is De Saboteur worden jullie in groepjes opgedeeld, welke allen beschikken over één aangewezen mol. Hij of zij gaat alles op alles zetten om de uitdagende spellen te laten mislukken, zonder dat iemand erachter komt dat deze persoon de boel aan het saboteren is. Lukt het jullie de Mol te ontmaskeren? Of is hij jullie te slim af? Eenieder doet zijn stinkende best, je strijd namelijk niet om punten maar om bitterballen!  Wie is de Saboteur is een spannend, leuk, hilarisch maar vooral interactief programma geschikt voor verschillende leeftijden en groepen. Inclusief de gewonnen bitterballen tijdens de prijsuitreiking.

*Een gezelschap met kinderen? Geen probleem, wij kunnen de kamers aanpassen zodat ze zowel voor de ouders als voor de kinderen een leuke uitdaging zijn.

*minimaal vanaf 15 personen


Maatwerk voor groepen groter dan 24 personen mogelijk.


Prijs inclusief benzine en verzekering: € 50,00 p.p. (incl btw)


  • Bestuurder minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs of een brommer certificaat. Dit ivm de verzekering, deze zal niet betalen als er iets gebeurd, mocht u geen geldig document hebben.
  • 1 persoon per snorfiets
  • Wie is de Saboteur minimaal vanaf 15 personen.
  • Borg a 50,- per snorfiets met een maximum van 250,- per boeking.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten