Snorfiets en (s)peelse Expeditie

10 t/m 48 personen

Periode: Maart t/m November

10:10 tot 12:40 uur
Na ontvangst met koffie en gebak maken we ons op voor een snorfietstocht door het peelgebied. Gedurende 2 uur snort u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een gezellige activiteit voor iedereen.

12:40 tot 14:00 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel

14:00 tot 16:00 uur
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar het Nationaal Park De Groote Peel. Tijdens een wandeling in de prachtige natuur van het Nationaal Park hebben wij een aantal prikkelende en speelse opdrachten voor de deelnemers in petto. Daarbij staat het 'samen doen en ontdekken' centraal en wordt je even weer kind! Deelnemers gaan waterdieren scheppen, een takkenwal maken, kleine beestjes spotten, met een blinddoek een boom zoeken en nog veel meer leuke opdrachten. Een inspirerende activiteit in de natuur waarbij er volop gelegenheid is om elkaar goed te leren kennen. (duur ± 1,5- 2 uur)

Voor groepen van 21 tot 40 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een snorfietstocht, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk.

Voor groepen kleiner dan 10 personen geldt een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs inclusief koffie & gebak, benzine en verzekering: € 36,- p.p. (incl btw)