Snorfiets en E-Chopper toertocht

15 personen

Periode: Maart t/m November

10:10-10:40

Ontvangst met koffie, thee en gebak in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. 


10:40-12:30 

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel in Meijel maken we ons op voor een toertocht met de klassieke snorfiets uit de jaren 60: de TOMOS.Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart, de mooiste plekjes van Peel & Maas.

Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels, de Maas en uiteraard de vele gezellige kerkdorpen onderweg. Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.


12:30-14:10
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:10-16:50 
Na een heerlijke lunch (optioneel) krijgt u deskundige uitleg van een van onze medewerkers en gaat u als echte stoere (groene) biker op pad met onze E-Chopper, een uniek nieuw voertuig in Nederland. Deze groene chopper met zijn brede banden en hoog stuur doet niet onder voor zijn grote ‘echte’ broers. Bij een echte biker hoort natuurlijk ook een heus hesje wat met je groep kunt dragen, deze vullen we nog aan met stoere bandanas en u bent klaar om de motoren te starten! De E-Chopper rijdt 25 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 30 km. De route die we voor u uit hebben gezet brengt u langs allerlei mooie plekken in onze Peel.

 

Voor groepen van 15 t/m 40 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 15 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de snorfiets, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.
 
Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk

 

Prijs inclusief benzine en verzekering: € 55,00 p.p. (incl btw)

·       Minimale leeftijd voor het rijden op een Snorfiets is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B

·       Minimale leeftijd voor het rijden op een E-Chopper is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B

·       Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-

·       Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten