Snorfiets en High Bier Bottle Share

1 t/m 24 personen

Periode: Maart t/m November

14:00-17:00 uur
Na ontvangst met koffie en gebak krijgt u een korte instructie over de Snorfietsen. Gedurende één dagdeel maakt u vervolgens een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. (duur ± 3 uur)

17:00-19:00 uur
Met gepaste trots presenteert De Heere van Meijel de High Bier Bottle Share; de mannelijke en stoere tegenhanger van de High Tea. Breng samen met je vrienden een middag of vroege avond door in de kroeg, proef onze speciaal bieren en geniet van enkele heerlijke hapjes.

High Bier Bottle Share bestaat uit:

Speciaal bier proeven
Gaat een gewoon glaasje bier wel eens vervelen? Proef dan eens één van speciaalbieren die bij De Heere van Meijel te krijgen zijn. Tijdens dit dagdeel proeft u een selectie van zes bieren met drie bijpassende hapjes. De samenstelling van het biermenu zal per seizoen wisselen.

Voor de bob verzorgen wij een paar verrassende frisdranken of AV-biertjes

Prijs inclusief koffie & gebak, benzine en verzekering: € 50,- p.p. (incl btw)

Het is ook mogelijk om af te sluiten met een verkleinde High Bier. Hierbij serveren we 4 speciale bieren en 2 bijpassende hapjes. De verkorte high bier duurt ongeveer 1 uur. Meer informatie op aanvraag.