Snorfiets en slakkentour

10 - 54 personen

Periode: Maart t/m November

10:10 tot 10:40
Ontvangst met koffie, thee en gebak bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel)

10:40 tot 12:30
Na ontvangst met koffie en gebak maken we ons op voor een snorfietstocht door het peelgebied. Gedurende 2 uur snort u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een gezellige activiteit voor iedereen.

12:30-14:30
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:30 tot 17:00 uur *
Met eigen vervoer vertrekt u naar het 7,4 km verder gelegen escargotskwekerij ‘t Slakkenhuys in Ospel. Tijdens een bijzondere rondleiding door de tunnelkassen, onder de deskundige leiding van de kweker, krijgt u een interactieve presentatie met aansluitend nog een verrassende proeverij (3 amuses incl. 1 consumptie).


Voor groepen van 21 tot 54 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Tuktuk, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement.
Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.
U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 54 personen mogelijk
Dit arrangement is beschikbaar in: April t/m Oktober

Prijs inclusief koffie & gebak: € 37,50 p.p.