Snorfiets en tuktuk tocht

2 t/m 48 personen

Periode: Maart t/m November

10:45-13:00 uur
Na ontvangst met koffie en gebak maken we ons op voor een toertocht met de klassieke snorfiets uit de jaren 60: de TOMOS. Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart (knooppunten), de mooiste plekjes van Peel & Maas.

Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels (Noordervaart, Neers kanaal, Deurnes kanaal en/of Helenavaart).  De tochten met een duur van minimaal 3 uur leiden u daarnaast ook langs rivier de Maas. Geniet vanaf de oever van de Maas van de prachtige vergezichten en proef de rijke historie van de Maasdorpen, Neer, Kessel en Baarlo.

Naast de Peel, de kanalen en eventueel de Maas maakt u tijdens alle routes kennis met de gezellige kerkdorpen van de gemeenten Peel & Maas en/of Leudal.

Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.

13:00-14:00 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel

14:00 tot 15:45 uur
Na de unieke ervaring van het rijden op een snorfiets, maken we ons na de lunch op voor een volgende unieke ervaring: het rijden in een tuktuk! U maakt gedurende dit dagdeel een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. (duur ± 1,75 uur)

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

Verlening snorfiets tocht in de ochtend met 1 uur: Meerprijs 4 euro p.p.
Verlening tuk tuk tocht in de middag met 1 uur: Meerprijs 7.50 euro p.p.

Voor groepen van 21 t/m 40 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de snorfiets, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.  U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.
 
Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk

Prijs inclusief koffie & gebak, benzine en verzekering: € 54,50 p.p. (incl btw)