Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Snorfiets & One Hundred Games

  • 's avonds
  • 4 t/m 44 personen

€ 47,40 p.p.

Vanaf 1 maart beschikbaar!
10:30 - 10:40 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 6,00 p.p.


10:40 - 12:40 uur

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel in Meijel maken we ons op voor een toertocht met de klassieke snorfiets uit de jaren 60: de TOMOS. Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart, de mooiste plekjes van Peel & Maas.

Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels, de Maas en uiteraard de vele gezellige kerkdorpen onderweg. Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.


12:40 - 14:00 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 - 15:40 uur
In samenwerking met Walky Games hebben we een interactief groepsspel ontwikkelt waarbij je binnen 100 minuten 100 punten moet scoren. Je krijgt een app waarin je al wandelend per groepje (5 a 6 personen) allerlei leuke en originele vragen en raadsels moet oplossen. Op je eigen telefoon krijg je een landkaartje van de schitterende omgeving. Overal op je landkaartje staan gemarkeerde vlaggetjes waar je punten kunt verdienen als je het juiste antwoord weet te geven met je groepje. Hoe moeilijker de vraag of het raadsel, hoe meer punten er te verdienen zijn. Om het nog spannender te maken moet je precies op 100 punten uitkomen. Op sommige punten scoor je minpunten, dus tactisch vraagt het ook het nodige van de groep. Het leukste is om dit met meerdere groepjes tegen elkaar te spelen waarbij je live de scores van alle andere groepjes kunt volgen. Dit alles vindt plaats in de buitenlucht van de mooie omgeving van Meijel.Voor groepen van 22 t/m 44 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 22 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Snorfiets, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Maatwerk voor groepen groter dan 44 personen mogelijk


Kosten:

V.a. 16 jaar: prijs inclusief benzine, volle accu en verzekering: € 47,40 p.p. (incl btw)
Voorwaarden:

- Minimale leeftijd voor het besturen van een Snorfiets is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B
- Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,- per boeking.
- One Hundred Games is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide.
- Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beiden voertuigen.

arrangement-main-image