Snorfiets, rondleiding en boerenspel naar keuze

10 t/m 48 personen

Periode: Maart t/m November

10:10 tot 12:40 uur
Na ontvangst met koffie en gebak maken we ons op voor een snorfietstocht door het Peelgebied. Gedurende circa 2 uur snort u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een gezellige activiteit voor iedereen.

12:40-14:00 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel

14:00 tot 15:00 uur *
Met eigen vervoer vertrekt u naar het 9,6 km verder gelegen melkveebedrijf ‘Loeigezellig’ in Ospel. Tijdens een rondleiding, onder de deskundige leiding van de boer of boerin, krijgt u een live presentatie van het meest geautomatiseerde melkveebedrijf van Nederland. Via een skywalk, vanaf een veilige hoogte voor de dieren en u zelf, overziet u alles. Trappen leiden u naar de melkrobotruimte zodat u de technische snufjes met eigen ogen van dichtbij kan bekijken. De boer vertelt u over de filosofie achter deze techniek: Het creëren van een optimaal welzijn voor de dieren in combinatie met een redelijk economisch resultaat.

15:00-17:00 uur *
Na een drankje (1 consumptie inbegrepen) is het tijd voor een spel naar keuze; bijvoorbeeld hanengevecht. Dikke pret, snelheid en kracht zijn sleutelwoorden bij het hanengevecht. Je tegenstander ziet er angstaanjagend sterk uit in zijn stoere kippenvel. Maar schijn bedriegt: hij draagt een schuimrubberen pak, net als jij. Bij Boerenspellen gaan jullie als echte hanen de strijd met elkaar aan. Wie werkt bij het hanengevecht de tegenstander als eerste tegen de grond of van zijn stok(mat)?
Een kleine tip: vergeet vooral je fototoestel niet!

* Het is ook mogelijk om in plaats van de rondleiding en/of hanengevecht een andere activiteit te kiezen op het melkveebedrijf ‘Loeigezellig’

Optionele keuzes:
• Boerengolf
• Levend tafelvoetbal
• Hanengevecht
• Boerenfrisbee
• Pieperschieten
• Vier op een rij
• Spoedcursus boer worden (meerprijs € 2,00 p.p.)
• Minute to win it (minimum aantal personen 15) - (meerprijs € 3,00 p.p.)
• Ik hou van Holland (minimum aantal personen 15) - (meerprijs € 3,00 p.p.)

Voor groepen van 21 tot 41 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een snorfietstocht, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten. 

Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk
                           
Prijs inclusief koffie & gebak, benzine en verzekering: € 45,-p.p. (incl btw)