Snorfiets tocht en VR Escape room

vanaf 2 t/m 20 personen personen

Periode: Maart t/m November

10:10-12:40 uur

Na ontvangst met koffie en gebak maken we ons op voor een toertocht met de klassieke snorfiets uit de jaren 60: de TOMOS. Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart (knooppunten), de mooiste plekjes van Peel & Maas.

Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels (Noordervaart, Neers kanaal, Deurnes kanaal en/of Helenavaart).  De tochten met een duur van minimaal 2 uur leiden u daarnaast ook langs rivier de Maas. Geniet vanaf de oever van de Maas van de prachtige vergezichten en proef de rijke historie van de Maasdorpen, Neer, Kessel en Baarlo.

Naast de Peel, de kanalen en eventueel de Maas maakt u tijdens alle routes kennis met de gezellige kerkdorpen van de gemeenten Peel & Maas en/of Leudal.

Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.

12:40-14:00 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot 15:15 uur

VR escaperooms die zorgen voor een ervaring om nooit te vergeten. Bij VR Boxx werken we uitsluitend met hoogwaardige VR escaperooms die jouw ervaring onvergetelijk maken. Voor ieder wat wils, van ijzingwekkende spanning tot samenwerking onder druk: geloof ons, deze VR escaperooms vervelen nooit! 


Verlening snorfiets tocht in de ochtend met 1 uur: Meerprijs 4 euro p.p.

Voor groepen vanaf 20 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 20 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de snorfiets, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.  U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.
 
Maatwerk voor grotere groepen is mogelijk

Prijs inclusief koffie & gebak, benzine, verzekering: € 55,00 p.p. (incl btw)