Van Peel naar Kasteel - diner

vanaf 2 personen personen

Periode: Zomer

Een uniek dagje uit voor jong en oud!

Op een echte TOMOS Snorfiets maak je een mooie toeristische tocht van Meijel, kruispunt in de Peel, naar kasteeldorp Kessel gelegen aan de Maas. In Kessel breng je een bezoek aan het modernste kasteel van Nederland: Kasteel De Keverberg. Kraak hier de ‘code Keverberg’ tijdens een activiteit in en rondom dit prachtig gerestaureerde kasteel. 

Ondertussen geniet je van een heerlijk diner bij Hotel-Restaurant ‘Baron Frits’ met uitzicht op de Maas. Waarna je vervolgens weer op je Snorfiets mag stappen om weer terug te keren naar peeldorp Meijel, waar je nog kunt nagenieten met een borrel bij De Heere van Meijel en kunt proosten op een geslaagde dag.


Programma

13:30 – 14:00  

Ontvangst in Meijel bij De Heere van Meijel, Dorpsstraat 19 in Meijel. 

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 4,90 p.p.


14:00 – 15:00

Route 1 van Meijel naar Kessel met een nostalgische Snorfiets.


15:30 – 17:00     

Code Keverberg: een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij u geïnspireerd wordt om samen met uw team al uw competenties in te zetten zodat u uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen.

Gewapend met een rugzak vol attributen gaat u op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van deze code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, u zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk.


17:00 – 19:00

Diner bij Baron Frits bestaand uit:

  • Hoofd- en nagerecht: bij het hoofdgerecht heeft u de keuze uit vlees of vis en het nagerecht is een variatie óf combinatie van onze nagerechten. 
  • Zijn er allergieën of dieetwensen dan horen wij dit graag.


19:00 – 20:00 

Route 2 van Kessel naar Meijel


Prijs inclusief benzine en verzekering, diner bij Baron Frits en Code Keverberg bij Kasteel de Keverberg: € 69,50 p.p. (incl btw)

  • Minimale leeftijd voor het rijden van een Snorfiets is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B
  • Borg a € 50,- per voertuig met een maximum van € 250,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten
  • *Arrangement is exclusief genoten consumpties