Van Peel naar Kasteel - lunch

vanaf 2 personen personen

Periode: Zomer

Een uniek dagje uit voor jong en oud!

Op een echte TOMOS Snorfiets maak je een mooie toeristische tocht door de Peel.

In Kessel breng je een bezoek aan het modernste kasteel van Nederland: Kasteel De Keverberg. Kraak hier de ‘code Keverberg’ tijdens een activiteit in en rondom dit prachtig gerestaureerde kasteel. 

Ondertussen geniet je van een heerlijke lunch bij Hotel-Restaurant ‘Baron Frits’ met uitzicht op de Maas. Waarna je vervolgens weer op je Snorfiets mag stappen om weer terug te keren naar peeldorp Meijel, waar je nog kunt nagenieten met een borrel of bij De Heere van Meijel en kunt proosten op een geslaagde dag.


Programma

09:50 – 10:00   

Ontvangst in Meijel bij De Heere van Meijel, Dorpsstraat 19 in Meijel. 

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 5.50 p.p.


10:00 – 12:00     

Na ontvangst maken we ons op voor een toertocht met de klassieke snorfiets uit de jaren 60: de TOMOS. Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart (knooppunten), de mooiste plekjes van Peel & Maas.

Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels (Noordervaart, Neers kanaal, Deurnes kanaal en/of Helenavaart).  De tochten met een duur van minimaal 2 uur leiden u daarnaast ook langs rivier de Maas. Geniet vanaf de oever van de Maas van de prachtige vergezichten en proef de rijke historie van de Maasdorpen, Neer, Kessel en Baarlo.

Naast de Peel, de kanalen en eventueel de Maas maakt u tijdens alle routes kennis met de gezellige kerkdorpen van de gemeenten Peel & Maas en/of Leudal.

Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.


12:00 - 12:15

U gaat op eigen gelegenheid naar Kessel.


12:30 – 13:45     

Lunch bij Baron Frits bestaand uit:

  • Kleine Italiaanse tomaten soep
  • kroket met mosterd
  • 2 snedes  bruin desembrood met gemarineerde zalm óf gerookte kip
  • 2 drankjes naar keuze (koffie, thee, frisdrank)
  • Zijn er allergieën of dieetwensen dan horen wij dit graag.


14:00 – 16:00     

Code Keverberg: een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij u geïnspireerd wordt om samen met uw team al uw competenties in te zetten zodat u uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen.

Gewapend met een rugzak vol attributen gaat u op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van deze code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, u zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk.


Prijs inclusief benzine en verzekering, lunch bij Baron Frits en Code Keverberg bij Kasteel de Keverberg: € 59,50 p.p. (incl btw)

  • Minimale leeftijd voor het rijden van een Snorfiets is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B
  • Borg a € 50,- per voertuig met een maximum van € 250,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten
  • *Arrangement is exclusief genoten consumpties