Snorfiets toertochten

Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart (knooppunten), de mooiste plekjes van Peel & Maas.

De Peel en haar kanalen: Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels (Noordervaart, Neers kanaal, Deurnes kanaal en/of Helenavaart). Deze kanalen waren aanvankelijk bedoeld ter afwatering van het veengebied en voor het transport van de in de Peel afgegraven turf. Tegenwoordig vormen ze een prachtig natuurschouwspel en een druk bezochte locatie door sport en hobbyvissers.

De Maas: De tochten met een duur van minimaal 3 uur leiden u daarnaast ook langs rivier de Maas. Geniet vanaf de oever van de Maas van de prachtige vergezichten en proef de rijke historie van de Maasdorpen, Neer, Kessel en Baarlo.

Bos, akkers, weilanden en gezellige kerkdorpen: Naast de Peel, de kanalen en de Maas wordt u bij alle routes getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers, weilanden en gezellige kerkdorpen van de gemeenten Peel & Maas en/of Leudal.

Kortom: Leuk, gezellig, groen en ook zeker indrukwekkend.

De snorfiets toertocht is bij uitstek geschikt voor mensen die op een unieke wijze Meijel en de Peel & Maasomgeving willen leren kennen. Al dan niet gecombineerd met een lunch, buffet of diner bij De Heere van Meijel, bezorgen wij u een geweldige ervaring met onze snorfiets toertochten.

De Snorfiets tochten bieden plaats van 1 tot 24 personen. Tot 48 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Tijden en voorwaarden

Starttijden

Exacte starttijden afhankelijk van de duur van uw tocht (zie hiervoor de tochten).

  • Ochtend 10:10 uur 
  • Middag 13:50 uur 
  • Avond (lente/zomer)


Voorwaarden:

  • Bestuurder minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs of een brommer certificaat. Dit ivm de verzekering, deze zal niet betalen als er iets gebeurd, mocht u geen geldig document hebben.
  • Borg : € 50,- per snorfiets met een maximum van € 250,00 per boeking.
  • Overige voorwaarden en huurcontract.
€27,50

Snorfiets toertocht 2 uur

1 t/m 24 personen

In een circa 2 uur durende Snorfiets toertocht ontdekt u, aan de hand...

Lees meer over deze tocht >>
€31,50

Snorfiets toertocht 3 uur

1 t/m 24 personen

In een circa 3 uur durende Snorfiets toertocht ontdekt u, aan de hand...

Lees meer over deze tocht >>
€35,50

Snorfiets toertocht 4 uur

1 t/m 24 personen

In een circa 4 uur durende Snorfiets toertocht ontdekt u, aan de hand...

Lees meer over deze tocht >>