Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Snorfiets & De Woedende Wachters

  • 's ochtends en 's middags
  • 4 t/m 28 personen

€49,40 p.p

Vanaf eind april beschikbaar!
10:30 - 10:40 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 6,00 p.p.


10:40 - 12:40 uur

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel in Meijel maken we ons op voor een toertocht met de klassieke snorfiets uit de jaren 60: de TOMOS. Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart, de mooiste plekjes van Peel & Maas.

Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels, de Maas en uiteraard de vele gezellige kerkdorpen onderweg. Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.


12:40 - 14:00 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 - 16:30 uur
Spaken & Kraken is het innovatieve vervolg op het succes van Escape Rooms. Actief bezig zijn met lichaam en geest is het uitgangspunt. Samenwerken, vermaak en uitdaging voeren de boventoon. Maar in plaats van opgesloten in een kamer, ga je met Spaken & Kraken als team van vrienden, familie of collega’s erop uit.

Tijdens een interactieve fietstocht in een speciaal ontworpen bakfiets maken spelers op een unieke en vermakelijke wijze kennis met de omgeving. In deze bakfiets zitten zes kokers die op bepaalde punten open gaan. In iedere koker, ook wel een tijdscapsule genoemd, zit een uitdagende missie. Al puzzelend ontvouwt zich de nog onbekende route en ontdekken deelnemers bijzondere verhalen van de woedende wachters.

Los jij alle missies op en kom je erachter wie de verrader is onder de wachters?


Voor groepen van 15 t/m 28 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 15 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Snorfiets, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Prijs v.a. 16 jaar inclusief benzine, volle accu en verzekering: €49,40 p.p. (incl btw)

• Minimale leeftijd voor het besturen van een Snorfiets is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B
• Woedende Wachters is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide
• Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

arrangement-main-image