Recensies

Onderstaand vindt u een overzicht van bedrijven en personen die reeds een bezoek hebben gebracht aan Snorfiets in de Peel. 

Tevens vindt u enkele recensies waarin onze gasten hun ervaringen met u delen. Wellicht kunnen zij u inspireren tot een bijzondere belevenis bij Snorfiets in de Peel.


Naus

''we hebben er van genoten.''

11-09-2017

Het was een heel geslaagde activiteit. We hebben er van genoten.

SBO Het Palet

Alle complimenten voor deze activiteit

05-07-2016

Het was geweldig! Het team heeft volop genoten! De tocht was super, het eten was heerlijk en de afsluiter in het cafe was erg gezellig. Alle complimenten voor deze activiteit.

Bax

Een 10 voor deze deal!

14-04-2016

We hebben een hele fijne middag gehad. Ontvangst met koffie en vlaai was heel lekker. Mooie route om te rijden, kortom een 10 voor deze deal!!

Janssen

Volop genoten

25-07-2015

Wij hebben met z'n allen volop genoten.  Ondanks het mindere weer, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Alles was goed geregeld.  Zeker voor herhaling vatbaar. 

Familie De Groot

Heerlijke dag in een prachtige omgeving

01-03-2014

Op vakantie in Noord Limburg zijn we ook te gast geweest bij Nostalgie in Meijel. Van daaruit hebben we een heerlijke toertocht gemaakt door de Peel en langs de Maas. Een aanrader! 

Pro Card Exclusive

Wij komen zeker terug

13-07-2016

Ik wil jullie heel hartelijk danken voor een fantastische dag. De communicatie met jullie en de goede zorgen en begeleiding zijn een dik compliment waard. Wij komen zeker terug en zullen het doorvertellen.

van Uden

Bedankt voor deze geweldige dag

10-05-2016

Bij deze wil ik even doorgeven dat we ontzettend genoten hebben, en dat het een topdag was ook namens de andere Dames bedankt voor deze geweldige dag.

Zwartjens

We komen zeker terug

12-08-2015

Wij vonden het heel erg leuk! Dank voor de goede zorgen en we komen zeker terug!!

JMS Flighcases Meijel

We vonge ’t allemol Kei Sjon

12-04-2015

We vonge ’t allemol  “KEI-SJON“  !! (bourgondisch cruisen)