Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Snorfiets toertocht 3 uur

  • 's ochtends en 's middags
  • 1 t/m 22

€ 32,90 p.p.

In een circa 3 uur durende Snorfiets toertocht ontdekt u, aan de hand van de Snorfiets-routekaart, de mooiste plekjes in de oerhollandse Peel. U vertrekt vanuit Meijel, het bruisende hart van de Peel, voor een gezellige tocht door het natuurgebied.

Tijdens de tocht maakt u o.a. kennis met het kanalenstelsel van de Noordervaart, Neers Kanaal, Deurnes kanaal en de Helenavaart. Deze kanalen waren aanvankelijk bedoeld ter afwatering van het veengebied en voor het transport van de in de Peel afgegraven turf. Tegenwoordig vormen ze een prachtig natuurschouwspel en een druk bezochte locatie door sport en hobbyvissers.

Naast de Peel en de kanalen wordt u getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden. Kortom: Leuk, gezellig, groen en ook zeker indrukwekkend.

De snorfiets toertocht is bij uitstek geschikt voor mensen die op een unieke wijze Meijel en de Peel & Maas omgeving willen leren kennen. Al dan niet gecombineerd met een lunch, buffet of diner bij De Heere van Meijel, bezorgen wij u een geweldige ervaring met onze snorfiets toertochten.

De Snorfiets tochten bieden plaats van 1 tot 22 personen. Tot 41 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dag vullend programma ontstaat.

Starttijden:
- 10:30 uur
- 14:10 uur

Voorwaarden:
- Bestuurder minimaal 16 jaar
- Borg : € 50,- Snorfiets met een maximum van € 250,00 per boeking
- Overige voorwaarden en huurcontract

Prijs inclusief benzine en verzekering: € 32,90 p.p. (incl btw)

Ontvangst optioneel uit te breiden met koffie, thee en Limburgse appelvlaai (€6,00 p.p.)

arrangement-main-image