Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Snorfiets & FatMax toertocht

  • 's ochtends en 's middags
  • 2 t/m 30 personen

€ 62,80 p.p.

10:30-10:40

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

Ontvangst optioneel uit te breiden met koffie, thee en Limburgse appelvlaai (€6,00 p.p.)

10:40-12:40

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel in Meijel maken we ons op voor een toertocht met de klassieke snorfiets uit de jaren 60: de TOMOS.Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart, de mooiste plekjes van Peel & Maas.

Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels, de Maas en uiteraard de vele gezellige kerkdorpen onderweg. Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.

12:40-14:30

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


14:30-16:30

Na een heerlijke lunch(optioneel) krijgt u deskundige uitleg van een van onze medewerkers en gaat u op pad met de FatMax.Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden; een snelheid van 28 km/h en actieradius van ca. 40 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door de prachtige Peelomgeving van Meijel e.o.
Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

Voor groepen van 15 t/m 30 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 15 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de snorfiets, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 30 personen mogelijk

Prijs inclusief benzine en verzekering: € 62,00 p.p. (incl btw)

· Minimale leeftijd voor het rijden op een Snorfiets is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B
· Minimale leeftijd voor het rijden op een FatMax is 16 jaar.
· Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
· Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

arrangement-main-image