Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Snorfiets & Golf (Pitch & Put)

  • 's ochtends en 's middags
  • 2 t/m 48 personen

€ 54.90 p.p.

10:10 tot 12:40

Na ontvangst maken we ons op voor een snorfietstocht door het Peelgebied. Gedurende circa 2 uur snort u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een gezellige activiteit voor iedereen.

Ontvangst optioneel uit te breiden met koffie, thee en Limburgse appelvlaai (€6,00 p.p.)

Verlenging Snorfiets tocht in de ochtend met 1 uur: Meerprijs 5 euro p.p.

12:40-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel

14:00 tot 17:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar het Kapèlkeshof dat 6,3 km verderop is gelegen in Grashoek. Na een korte golfclinic mag u ook daadwerkelijk de golfbaan op. U gaat over 18 holes uitmaken wie de Tiger Woods is van uw gezelschap. Het golfspel wordt in teamverband gespeeld, de hole is het eindpunt en het team met het minst aantal slagen in de winnaar! (duur ± 2,5 uur)

Voor groepen van 25 tot 48 personen (wisselarrangementen) Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een snorfietstocht, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 48 personen mogelijk.

Prijs inclusief, benzine en verzekering: € 54,90 p.p. (incl btw)


arrangement-main-image