Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Snorfiets & Trabant toertocht

  • 's ochtends en 's middags
  • 2 t/m 48 personen

€ 69,40 p.p.

10:00-10:10

Uw gezelschap wordt ontvangen bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel).

Optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.

10:10-12:10

Na ontvangst is het hoog tijd voor een toertocht met de klassieke snorfiets uit de jaren 60: de TOMOS. Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart, de mooiste plekjes van Peel & Maas.

Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels, de Maas en uiteraard de vele gezellige kerkdorpen onderweg. Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.

12:10-13:30

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel

13:30-16:30

Na de unieke ervaring van het rijden op een snorfiets maken we ons na de lunch op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ of het unieke verhaal van Christiaan Rowwen Hesen nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van Wippe Pier of Christiaan Rowwen Hesen te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied.

Trabant in de Peel: Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. In het voormalig Oost Duitsland is het synoniem aan de naam trabant niet voor niets ‘mijn maatje’.


Voor groepen van 25 t/m 48 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 25 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de snorfiets, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 48 personen mogelijk

Prijs inclusief benzine en verzekering: € 69,40 p.p. (incl btw)

Minimale leeftijd voor het rijden van een Snorfiets is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B

  • Minimale leeftijd voor het rijden van een trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
  • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten
arrangement-main-image